Konferencia a fenntarthatóság és ökotudatosság kommunikációjáról

Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Miről ismerhető fel egy fenntartható termék? Milyen csatornákon érdemes erről kommunikálni? Milyenek a magyar fogyasztói visszajelzések? Ugranak-e a témára a nézők és az olvasók? Mit gondolnak az ismert zöld szervezetek? Lehet-e a reklám maga ökotudatos? Hol jár a piac Németországban vagy Skandináviában?

Október 10-én Green Wave konferencia!

Időpont: 2019.10.10., 9:00-17:00
Helyszín: CEU, Auditorium A (1051 Budapest, Nádor utca 15.) 

Részvételi díjak:

  • Teljes árú jelentkezés 39 900 Ft áfa / fő
  • Csoportos jelentkezés 3 főtől 34 900 Ft + áfa / fő

A jelentkezési lap letöltéséhez kattints az alábbi képre, majd kitöltve küldd el a hasznos.nelly@pphmedia.hu email címre.

 

 

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles).

A konferencia programját folyamatosan frissítjük, a programváltozás jogát fenntartjuk. A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk  ki a megadott elektronikus címre, 8 napos fizetési határidővel.
Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.