Green Wave 2020

 

Online stream
A konferencia a jelenlegi vírushelyzethez igazodva online kerül megrendezésére. A rendezvény megtartására szolgáló felület a Cisco Webex Events lesz. Kérjük, hogy azt az e-mail címet add meg a regisztrációs űrlapon, amelyen keresztül csatlakozni kívánsz a programhoz. Az online eseményhez tartozó linket és egyéb technikai információkat résztvevőink legkésőbb november 10-én fogják megkapni. 

Mit érdemes tudnod a regisztrációról? 
A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre, 8 napos fizetési határidővel.

Szerzői jogok
Előadói prezentációk anyagait a konferenciát követően megosztjuk a résztvevőkkel, amennyiben a szerzők ehhez hozzájárulnak.

Adatkezelés
A jelentkezéssel Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. 
(https://pphmedia.hu/adatkezeles)  

A programváltozás jogát fenntartjuk!