Hol lesz a rendezvény? 

A Green Wave konferencia első alkalommal a CEU, Auditorium A termében lesz. Itt találsz egy térképet is!

Parkolás: közterületen lehetséges, de a helyszín belvárosi jellege miatt javasoljuk inkább a tömegközlekedést. (1-es metro, 2-es metro, 9-es busz stb.)

Mit kell tudni a regisztrációról?

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk a jelentkezéskor megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel.
A rendezvényre történő beléptetés a jelentkezéskor megadott név és cégnév alapján történik.

Lesz étel és ital a konferencia ideje alatt?

Lesz:
- welcome kávészünet: a félórás regisztráció ideje alatt kávé, tea, üdítők és aprósütemények fogyaszthatók,
- a délelőtti kávészünet alatt is kávé, tea, üdítők és aprósütemények segítenek felfrissülni,
- és egy könnyed ebéd. 

Az étel és ital közvetített szolgáltatás.


Ruhatár

A helyszín biztosít ruhatárat, amely minden résztvevő számára használható, de az ott hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.


Kép- és hangfelvétel

A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek, amelyek a PPH Media tulajdonát képezik, amelyek hivatalos publikálása engedélyhez kötött, és csak a készítő nevének feltüntetésével publikálható.


Szerzői jogok

Előadói prezentációk anyagait a konferenciát követően megosztjuk a résztvevőkkel, amennyiben a szerzők ehhez hozzájárulnak.


Adatkezelés

A jelentkezési lap (szerződés) elküldésével Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)  

A programváltozás jogát fenntartjuk!